top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

Blackbull homlokrakodók

Maga a homlokrakodózásnak egy lényege van, hogy kiváltsa az emberi fizikai munkát. Senki sem szeret feleslegesen dolgozni, mindenki keresi az egyszerűbb, gyorsabb megoldást az adott problémára. Bizonyára te is elgondolkodtál már arról, hogy rakodó nélkül hogy is lehetne véghezvinni az egyes műveleteket.

A fárasztó munkák után előbb vagy utóbb arra a döntésre jutsz hogy mégis csak jó lenne egy ilyen gép nem igaz....? Első körben a legtöbben megpróbálják legolcsóbb megoldást választani, ezzel nincs is probléma, ez természetes. Aztán csak óvatosan mert nem minden arany ami fénylik!

bottom of page