top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

Lemken Juwel

A LEMKEN új függesztett eke generációja, a Juwel új formában egyesíti magában a biztonságos használatot, a kényelmes kezelést és a kiemelkedő minőségű munkát.

A Juwel ekék átfogó felszereléssel, sokoldalú tartozékokkal rendelkeznek, hogy minden gazdálkodó és bérvállalkozó igényeinek megfelelően választhassa ki a talajműveléshez számára optimális munkaeszközt Ide tartozik az ekefejtávolság megválasztásában a számos opció és a gerendelymagasság, a munkaszélesség állításának fokozatos és fokozat nélküli változatai, valamint az ekefej-biztosítás mechanikus vagy hidraulikus rendszere.

Biztonságos és takarékos üzemeltetés minden talajon

bottom of page