top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

Lemken Heliodor 9

A LEMKEN Heliodor rövidtárcsa is kiválóan alkalmas a tarló művelésére, a tarlómaradványok bekeverésére, könnyű és középkötött talajokon.

A szántást követő magágy készítésekor, vagy mulcsvetésben egyenletesen meglazított és elegyengetett magágyat eredményez.

A LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgéppel kapcsolva, gyors és hatékony vetőkombináció áll a rendelkezésünkre. Ezek a tulajdonságok valódi mindenessé teszik a Heliodor rövidtárcsát, értékes időt és pénzt takarítva meg használója részére.

Mindenhol otthon van

A LEMKEN Heliodor rövidtárcsa két sor független, laprugókra szerelt tárcsát használ. Ez a rendszer egyenletes művelési mélységet biztosít, miközben az egyes tárcsák egymástól függetlenül tudnak kimozdulni ha szükséges, például kövekkel találkozva. Tarlóműveléskor a tárcsák biztosítják a talaj és a növényi maradványok egyenletes és intenzív bekeverését.

A Heliodor 2,5 és 16 méter közötti munkaszélességben rendelhető, tehát minden gazdasági mérethez kiválasztható a megfelelő munkaszélességű gép.

bottom of page