top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

Lemken Rubin 12

Mélyebb, gyorsabb és intenzívebb munka: Rubin 12 

A rövidtárcsák korábban intenzíven és homogén módon keverték be a talajt és a szerves anyagokat körülbelül 12 cm munkamélységig. A Rubin 12 rövidtárcsával a LEMKEN kibővíti a rövidtárcsáinak választékát - mely a Heliodor 8 és Rubin 9 típusokból állt – az új sorozattal, mely már 20 cm munkamélységig képes dolgozni. Az új rövidtárcsa minden talajtípuson képes dolgozni olyan mélységben, ahol korábban csak a kultivátorok voltak képesek. A speciálisan elrendezett nagy átmérőjű homorú tárcsákkal a Rubin 12 elsősorban a nagy mennyiségű tarlómaradvány bedolgozására lett kifejlesztve.


A LEMKEN széles hengerválasztékából a különféle hengerek optimális rögtörést, visszatömörítést és egyengetést valamint pontos mélységtartást biztosítanak a különféle talajtípusokhoz és munkakörülményekhez.

bottom of page