top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

Lemken Solitair 25

Sokoldalú művelési eljárás

A Solitair 25 pneumatikus vetőgép a LEMKEN több talajmegmunkáló gépére is felfüggeszthető. A vetőgép ennek köszönhetően kiválóan és gyorsan hozzáigazítható a különféle igényekhez. A termesztési eljárás hagyományosról konzerváló művelésre való átállítása az előveteménytől, a vetésforgótól, az időjárási viszonyoktól és a betakarítási körülményektől függően jelentős költségmegtakarítást eredményez.

  • A 4 - 6 méteres munkaszélesség bármilyen üzemszerkezetnél a lehető legjobb feltételeket teremti meg a gazdaságos alkalmazáshoz.

  • A LEMKEN Solitair az eltömődésmentes munkavégzés és a pontos megkihordás valamennyi követelményének eleget tesz.

  • A paralelogramma-megvezetésű, mélységvezető hengerrel ellátott duplatárcsás kések a vetőmagot a mulcsba vetés és a hagyományos művelés esetén is pontosan a megfelelő mélységbe helyezik.

  • Megbízható adagolás 0,5 és 500 kg/ha között.

  • A sorozat részét képezi a szakaszszélesség-kapcsolás;, az új művelőnyom-kapcsoló az elosztóba van integrálva, és vetőmagvezető nélkül is kiválóan működik.

  • A LEMKEN talajmegmunkáló gépekkel való kombináció mellett a gép hátulján található hárompont-felfüggesztésre különféle vetőgépeket lehet felkapcsolni.

bottom of page