top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

Lemken Compact Solitair

Gyors, függesztett pneumatikus vetőgépkombináció

A mai vetési technikában a vetési teljesítmény egyre nagyobb jelentőséget kap, ugyanakkor nem lehet kompromisszumot kötni a megfelelő visszatömörítés, illetve a vetőmag tökéletes elhelyezése terén sem. Ezenkívül a kombinált vetőgépnek a mulcsvetéses és a hagyományos magágykészítő-technikának egyaránt meg kell felelnie. A LEMKEN Compact-Solitair 9 vetőgépe tökéletesen teljesíti ezeket a feltételeket.

  • A nagy vetőmagtartály nagy teljesítményt biztosít, és könnyen újratölthető.

  • A kétsoros, csipkés és homorú kialakítású tárcsalapokkal ellátott munkaterületek mélységállítása hidraulikusan történik.

  • A rugós felfüggesztésű simítófogakat kifejezetten szántás utáni használatra javasoljuk. A szállításban játszott szerepe mellett a nagy gumikerekes tömörítőhenger csökkenti a vetőgép vonóerőigényét, valamint biztosítja a magágy ideális visszatömörítését is.

A karbantartást nem igénylő, OptiDisc kéttárcsás csoroszlya gumis mélységhatároló kerekek még nagy üzemeltetési sebesség mellett is garantálják az eltömődésmentes vetőmaglerakást és az egyenletes vetést, valamint a pontos mélységtartást.

bottom of page