top of page
  • Writer's pictureAgroroll Marketing

Az AgroRoll 96 Kft. is a Magro.hu és a Debreceni Egyetem közös konferenciáján!


A Magro.hu és a Debreceni Egyetem „Stresszkezelés a mezőgazdaságban, NÖVÉNY-ÁLLAT-GAZDA Konferencia és Kiállítás” címen konferenciát szervez a növényeket és állatokat érő negatív hatások enyhítéséről és kiküszöböléséről. A rendezvény 2024. február 15-én lesz Debrecenben, a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán. A hazai agrárium jeles képviselői -az AgroRoll 96 Kft. és az Austro Diesel is - 3 szekcióban (Növényes, Állatos, Gazda szekciókban) gyakorlatias előadások keretében mutatják be azokat a legmodernebb technológiákat, amikkel a növényeket és állatállományokat ért stresszek kezelhetők.   

 




Az elmúlt 2 év sok gazdálkodónak lett veszteséges vagy alig nyereséges, jobbára külső körülmények, stresszek miatt. Jó hír, hogy ezeknek a negatív hatásait lehet tompítani vagy akár teljesen kiküszöbölni. 

Idén nagy örömünkre - Stresszkezelés-gépes szemmel - hogy sose aludj a tarktorfülkében műszaki hiba miatt! c. előadásban Lőwi Barna mellett (marketing vezető Magyarország – Austro Diesel GmbH. - Massey Ferguson importőr) Dukát Sándor - cégünk tulajdonosa, területi Massey Ferguson márkakereskedő - társelőadóként, a megfelelő gép és forgalmazó választásról, piacvezető alkatrész elltásról, megbízható szerviz-háttérről fog beszélni a résztvevőknek. Az előadás mellett csapatunk kiállítóként is részt vesz az eseményen, ahol két Massey Ferguson traktorral, (azt még nem fedjük fel, hogy pontosan melyek azok a gépek melyek elfoglalják majd a Böszörményi úti Campust) illetve egy szálastakarmány betakarító géppel készülünk.

Sokan elbizonytalanodtak az elmúlt években azok közül, akik a magyar mezőgazdaságban dolgoznak. Volt itt „történelmi” aszály után katasztrofális termés, tervezhetetlen áringadozás, takarmányproblémák, háború miatti kínálati nyomás, pocokinvázió és még sok minden más is, ami ronthatta a hatékonyságot. Ezekben a vészterhes időkben igazi kihívás talpon maradni, pláne eredményesen gazdálkodni. Nyilvánvaló, hogy változtatni kell, de nem mindegy, mit és hogyan. Ebben segít ez a szakmai nap. 


Az eseményen annyi nélkülözhetetlen információhoz juthatnak a résztvevők, amennyit egyébként csak több szakkönyv elolvasásával, vagy több hetes továbbképzéseken lehetne megszerezni. Mindezt egyetlen intenzív szakmai nap alatt, ahol 3 szekcióban 35 szakmai előadást hallhatnak a résztvevők. A kincset érő szakmai tudás mellett ez a nap remek alkalom a beszélgetésre, kapcsolatépítésre, és a nap végén értékes ajándékokat sorsolnak ki. Ha Önt is érdekli mi vár a mezőgazdaságra 2024-ben, illetve szeretne új kapcsolatok kiépítini, részt venni az eseményen, írjon nekünk február 12-ig a marketing@agroroll.hu e-mail címünkre.

Várjuk szeretettel!

az AgroRoll96 Kft. csapata

A részletes program a konferencia weboldalán érhető el: https://www.magro.hu/konferencia/ 







bottom of page