top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF TH

Az MF TH teleszkópos rakodószériát kifejezetten a kemény munkára fejlesztettük, amely a kimagasló emelési kapacitásban, emelési magasságban és gépméretekben ölt formát. A rakodók jellemzői végett Ön gyors, precízen kezelhető és hatékony munkatársat kap. Az erőteljes hidraulika rendszer és a már gazdag alapfelszereltség is könnyebbé teszik a munkavégzést. A rakodók rendkívül sokoldalúak és hatékonyan segítik a munkáját legyen szó akár bálamozgatásról a szántóföldön, klasszikus anyagmozgatásról a gazdasági udvarban, vagy speciális például kitrágyázási és seprési feladatokról. A hat típusnak köszönhetően a szűk karámokban való munkavégzés is lehetséges.Az MF TH teleszkópos rakodószériát kifejezetten a kemény munkára fejlesztettük, amely a kimagasló emelési kapacitásban, emelési magasságban és gépméretekben ölt formát. A rakodók jellemzői végett Ön gyors, precízen kezelhető és hatékony munkatársat kap. Az erőteljes hidraulika rendszer és a már gazdag alapfelszereltség is könnyebbé teszik a munkavégzést. A rakodók rendkívül sokoldalúak és hatékonyan segítik a munkáját legyen szó akár bálamozgatásról a szántóföldön, klasszikus anyagmozgatásról a gazdasági udvarban, vagy speciális például kitrágyázási és seprési feladatokról. A hat típusnak köszönhetően a szűk karámokban való munkavégzés is lehetséges.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

  • Az alacsonyabb motorfordulaton elért nagyobb teljesítmény hatékonyabb üzemelést eredményez kevesebb zajterhelés mellett

  • DPF részecskeszűrő passzív regenerációval – nincs EGR szelep

  • ECO-üzemmód – teljesítmény és hatékonyság

  • A motor elhelyezése révén a kilátás jelentősen javult, illetve a hozzáférés a motorhoz is jobb

  • Egyszerű technológiai megoldások a hatékony munkanap érdekében

  • Automata ventilátorfordító opció a hűtőcsomag gyors megtisztítása és a termelékenység érdekében

Termékvideó

bottom of page