top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF 1700 m széria

A Massey Ferguson folyamatosan fejleszti termékpalettáját annak érdekében, hogy Vásárlóinak pontosan olyan gépeket tudjon gyártani, amelyek megfelelnek az igényeiknek. Az MF 1700 M széria bevezetése 35-67 lóerő teljesítmény között ezen szempontokat veszi alapul a kompakt traktorszegmensben.  

Az erőgépek a legmodernebb műszaki megoldásokat tartogatják, mint például Stage V motorokat, új hidrosztatikus hajtóművet (rendkívül precíz kezeléssel és megemelt végsebességgel), vadonatúj gyári tervezésű fülkét. Az új modellek teljesítményben, megbízhatóságban és kényelemben is kimagaslót nyújtanak annak érdekében, hogy az érdeklődő gazdaságok, önkormányzatok, sportpályák megelégedéssel tudják használni a traktorokat.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

A vadonatúj MF 1700 M széria három- és négyhengeres motorokkal van szerelve. Az All-In-One füstgázkezelő egység nemcsak a legszigorúbb Stage V környezetvédelmi besorolásnak felel meg, de okos tervezése révén nem zavarja a traktor rendes működését. Az erőforrások nemcsak tiszták, de a Common Rail közös nyomócsöves technológiának köszönhetően erőteljesek és nyomatékosak is. SCR rendszer (AdBlue) nem található meg a károsanyag kibocsátás kezelésére. A füstgázkezelő rendszer teljesen a motorháztető alá kerül beépítésre, így nem zavarja egyáltalán a kilátást a fülkéből.

Termékvideó

bottom of page