top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF ACTIVA széria

A sokoldalú MF ACTIVA kombájnok meggyőzőek szokatlanul jó gazdaságosságukkal és alacsony üzemeltetési költségeikkel. A modellek a kis- és közepes szántóföldi területek tulajdonosait és kombájnkezelőit célozzák meg. Átfogóan gazdag felszereltségével az MF ACTIVA egy jó áteresztő képességű és kezelőbarát gép. Modern, egyszerű technikája lehetővé teszi a költséghatékony és rugalmas betakarítást, mivel az MF ACTIVA a terményt mindig könnyen és kényelmesen learatja a földről.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

FreeFlow vágóasztal – egy sikeres betakarítás kezdete

A robosztusan, de egyszerűen felépített FreeFlow vágóasztal az áttekinthető kezelésének köszönhetően tökéletes partner minden kulturában. 4,20-tól 6,60 méter vágási szélességben a FreeFlow vágóasztal hegesztett keretből áll rácsavarozott lemezekkel (pl. az aljzatlemezek), ezért szükség esetén az alkatrészek cseréje gyorsan elvégezhető.

A vágási munkát az öntisztulós Schumacher kés végzi a hozzátartozó meghajtással. A levágott terményt a nagy behordó csiga az behúzó ujjakkal a teljes hosszában továbbvezeti, hogy a ferde felhordót egyenletesen tudja táplálni.

A csigát egy csúszókuplung védi és az elektrohidraulikusan beállítható motolla fordulatszám egy a vágóasztalon balra lévő variátor segítségével változtatható.

Az automatikus vágásmagasság szabályzás az alapfelszereltséghez tartozik, ez maximalizálja a vágási teljesítményt minden terepviszonynál. Az opciós Massey Ferguson AutoLevel funkcióval a vágóasztal akár 8% pontossággal követi a talaj konturját.

Termékvideó

bottom of page