top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF ACTIVA s széria

Az ideális megoldás vegyes üzemek számára: az ACTIVA S széria kompromisszumok nélküli felszereltséget valamint egy az osztályához mérten magas szintű kezelési és vezetési komfortot nyújt.

Az MF ACTIVA S modellek igazi sokoldalú csodák és otthon vannak minden vetésforgós üzemben. Az öt ládás MF 7345S és a hat ládás MF 7347S kitűnik magas gyártási minőségével és nagy áteresztő képességével megnehezített feltételek alatt. Mindkét modellben a módosított AGCO SISU POWER SCR motor biztosítja a teljesítményt és mindkettő szállítható a híres MF PowerFlow vágóasztallal. De lehet még rugalmasabb is. A betakarítás területén a cséplési feltételeknek megfelelően – tehát hogy inkább száraz vagy nedves - az ACTIVA S két változatban rendelhető: vagy hagyományos ferde felhordóval és egyszerű kosárral a cséplődob alatt vagy egy kiegészítő leválasztó kombinációval, ami „Multi-Crop Separator“ rotációs szeparátorból és „PowerFeed-Roller“ behúzó görgőből áll.

A fülke belseje teljesen a komfortra van kialakítva és meggyőző a többszörösen állítható, légrugózású vezető üléssel, amelynek kartámlái és kezelő elemei az ülés-konstrukcióban vannak integrálva. A 8600 literes nagy magtartály az elektromosan felbillenthető magtartály fedéllel meghosszabbítja a betakarítási időket az ürítések között. Összességében Ön az MF ACTIVA S-t az aratáskor rendkívül rugalmas és biztos beruházásnak fogja megélni.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

FreeFlow
A FreeFlow vágóasztalok a legtöbb csépelt terményhez alkalmasak. Egy hegesztett keretből állnak rácsavarozott lemezekkel, így az egyes alkatrészek (például a vágóasztal lemezei) igény esetén gyorsan kicserélhetőek.

A vágást a nagy teljesítményű Schumacher kések végzik percenként 1254 lökettel és a Schumacher meghajtás. E mögött az anyagot a 610 mm-es behordó csiga továbbítja, amely teljes hosszában behordó ujjakkal van ellátva, hogy a terményt a ferde felhordó szélességében egyenletesen elossza.

A vágóasztalon és a motollán a beállításokra a fülkében a multifunkcionális kar szolgál. Minden gép szériában rendelkezik AutoLevel funkcióval és vágás-magasság szabályzással, hogy a vágóasztal nehéz terepeken is optimálisan dolgozzon. Kalászemelőt utólag rá lehet szerelni, és a széria tartozék multicsatlakozónak köszönhetően az átszerelési idők jelentősen lerövidülnek.

A vágóasztal 4,80 m-től 7,60 m-ig terjedő vágásszélességban kapható.

PowerFlow
Repce, borsó és rozs közel hasonlóan nehezen aratható, mint a fekvő búza és árpa. A PowerFlow vágóasztallal azonban az ilyen problémák már a múltté. A szállító szalagok aktív anyagáramlása gondoskodik a folyamatos kalásszal előre történő adagolásról és ezen túl csökkenti a vágóasztal veszteségeit.  A tesztek bebizonyították, hogy nehéz feltételek esetén az áteresztési teljesítmény a PowerFlow-val akár 73 százalékkal megnövelhető!

Kívánságra kapható egy hasznos repcecsiga, amely a magasra nőtt állományokban további áteresztőképesség növekedést eredményez.

A vágóasztal 5,50 m-től 6,20 m-ig terjedő vágásszélességben kapható.

Termékvideó

bottom of page