top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF BETA széria

Alacsony üzemeltetési költségeinek, kevés üzemanyag fogyasztásának és egyszerű karbantartásának köszönhetően az MF BETA és MF BETA ParaLevel szériájú kombájnok különösen alkalmasak a közepesen nagy mezőgazdasági üzemek számára.

Ezen a kombájnok funkcionális, praktikus dizájnnal és a modern technika és a bevált felszereltség kombinációjával rendelkeznek, ami a szántóföldön, ha az idő szorít, egyszerűen kezelhető és maximális nyereséget garantál.

A mi kombájn kompetencia centrumunkban az olaszországi Breganzeben a legszigorúbb szabványok szerint gyártott BETA szériát a maximális tartósság és hosszú élettartam szem előtt tartásával fejlesztették ki.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

Az MF BETA kombájnok választás szerint elsőosztályú PowerFlow vágóasztallal vagy nagy teljesítményű FreeFlow vágóasztallal vannak felszerelve.

Az egyedülűlló PowerFlow vágóasztal minden betakarított terménynél és aratási feltételnél megnöveli a hozamot. A PowerFeed görgővel közösen a PowerFlow vágóasztal biztosítja a levágott termény kalásszal előre történő gyors és egyenletes behúzását, úgy hogy még nehéz feltételek esetén is biztosított az optimális betáplálás és ezzel a legnagyobb termelékenység.

Az egyszerű és robosztus kivitelű FreeFlow vágóasztal könnyen kezelhető és fáradtságmentesen learat minden termést.

A FreeFlow vágóasztal 4,80 m-től 7,60 m-ig terjedő vágásszélességben kapható. Egy hegesztett vázból áll rácsavarozott lemezekkel, így az egyes alkatrészek, mint a vágóasztal aljzatlemeze szükség esetén egyszerűen és gyorsan kicserélhetők.

A learatott terményt egy öntisztuló Schumacher-késgerendely és hajtómű vágja le. E mögött az anyagot egy nagy behordócsiga továbbítja, ami teljes hosszában behúzó ujjakkal van felszerelve, hogy a termény egyenletes behúzását a ferde felhordóba biztosítsa.

A behordó csigát egy csúszókuplung védi. A motolla beállítása elektrohidraulikusan történik és fordulatszámát fokozatmentesen és kis karbantartással hidraulikusan lehet szabályozni.

Ahhoz, hogy a vágási teljesítményt minden terepviszonynál optimalizálni lehessen a széria felszereltséghez tartozik az automatikus vágásmagasság szabályzás. Az opciós Massey Ferguson AutoLevel funkcióval a vágóasztal a talajkontur változásait akár 8%-ig ki tudja egyenlíteni.

Termékvideó

bottom of page