top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF IDEAL széria

AZ MF IDEAL MÉRFÖLDKŐ A BETAKARÍTÁSTECHNOLÓGIA FEJLŐDÉSÉBEN.

A gazdálkodók és bérválallkozók igényeire világszerte, nagyon alaposan hallgatott a gyártó. Ezek a felhasználói vélemények, tapasztalatok képezik az alapját a jelentős hatékonyság növekedésnek.  

A Massey Ferguson vadonatúj IDEAL betakarítógépe minden elemében újító eszköz, ami a nagyvállalkozók/bérvállalkozók számára rendkívül sok innovációt és munkaidőt megtakarító funkciót kínál. A külsőben és az egész gép felépítésében is a gazdálkodók véleménye számított, amit hat kontinensről gyűjtöttek be a gyártó mérnökei.

A csúcsmodern dizájn a legújabb technológiával ötvöződik, ami egyedülálló kezelési élményt nyűjt. Így egy végigdolgozott munkanap nemcsak hatékony, eredményes, de kényelmesebb is. A kiváló tervezés végett a kombájn minden funkcióját egyszerűen meg lehet tanulni, és ki lehet használni már az első munkahéttől kezdve.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

Az IDEAL egyszerű hajtóművekkel és más nagy kombájnokhoz képest rendkívül kevés ékszíjjal rendelkezik. Hajtásláncának hatékonysága piacvezető, és lehetővé teszi, hogy a teljesítmény ott hasznosuljon, ahol a legnagyobb szükség van rá. Néha a kevesebb több.

IDEAL DriveCenter
A motorhoz közvetlenül csatlakozó sebességváltó hajtja a kombájn minden fő alkotóelemét: a cséplőegységet, a tisztítórendszert és a hidraulikaszivattyúkat, valamint a vágószerkezetet, beleértve a legfejlettebb kukorica adaptereket.

MF IDEAL motorok
Az IDEAL 3 típussal rendelkezik, amelyek teljesítménye és áteresztő képessége megfelel a termelők és az üzemeltetők különböző igényeinek. IDEAL 7: AGCO Power, 9,8 l, 451 lóerő | IDEAL 8: MAN 12,4 l / 538 lóerő | IDEAL 9: MAN 15,2 l / 647 lóerő | IDEAL 9: MAN 15,2 l / 647 lóerő

Kevesebb szíj, jobb tengelykapcsolók
Mivel a szíjak csúszás vagy anyagszakadás miatt meghibásodhatnak, az IDEAL kombájnok esetében a szokásosnál kevesebb szíjat használtak a tervezők.  A DriveCenter nedves tengelykapcsolója szintén biztosítja a sima aktiválást, csökkentve az egyes alkatrészek kopását és karbantartási igényét.
A vadonatúj és rendkívül csendes Vision Cab számos új funkciót tartalmaz, mint például a légkondicionált vezetőülés, a nagy hűtőszekrény és a kiegészítői tárolóhely a még nagyobb vezetői kényelem és a stresszmentes munkavégzés érdekében.

AutoDock opció
A vágószerkezetnek a vágóasztalszállító kocsiról vagy a földről történő felcsatlakoztatásához csak egy gombot kell megnyomni a vezetőfülkében, és az összes mechanikus, elektromos és hidraulikus csatlakoztatás automatikusan, robotizált módon megtörténik.

Termékvideó

bottom of page