top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF 4700 m széria

Az MF 4700 M sorozat modern,  nagy teljesítményű és egyszerűnek tartott traktorokat kínál a legnehezebb munkákhoz, optimális hatékonyságot biztosítva -  bármely mezőgazdasági üzemben és bárhol a világon. A három  82 - 100 LS közötti modell Dyna-2, 24 x 24 sebességes, Powershift fokozatokkal ellátott sebességváltóval választható.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

A megbízhatóságáról, robusztusságáról és üzemanyag-hatékonyságáról ismert 3,3 literes AGCO Power háromhengeres motor az MF 4700 M sorozat szíve. A motorok 82-100 lóerősek, és a díjnyertes All-in-One ( minden egyben) kipufogógáz tisztító rendszernek köszönhetően megfelelnek a szigorú  stage V. kibocsátási előírásoknak.

Mivel a traktor és a motor ugyanattól a gyártótól származik, biztos lehet benne, hogy mindkettő termékminősége ugyanolyan magas szintű. Tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezért kompatibilitásuk és hatékonyságuk felülmúlhatatlan.

Az MF 4700 M sorozatú traktorok motorjait mind hosszú dugattyú lökethosszal tervezték, hogy széles fordulatszám-tartományban nagy nyomatékot biztosítsanak. A maximális nyomatékot már alacsony fordulatszámon is eléri.

Az alacsony, mindössze 2000 ford/perc fordulatszám a maximális teljesítménnyel nemcsak alacsony üzemanyag-fogyasztást, hanem csökkentett zajszintet és alacsony kopást is biztosít, ami csökkenő üzemanyagköltségeket és kellemesebb vezetési élményt eredményez.

Termékvideó

bottom of page