top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF 5700 m széria

Az öt új, 4 hengeres MF 5700 M sorozatú traktorral két kiváló minőségű erőátviteli típus közül választhat: 12x12 vagy a bevált Dyna-4. Az akár 5,2 t emelőkapacitással a kínálat nemcsak szántóföldi munkákhoz, hanem szállítási és homlokrakodó munkákhoz is ideális.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

A megbízhatóságáról, robusztusságáról és üzemanyag-hatékonyságáról ismert 4,4 literes AGCO Power négyhengeres motor az MF 5700 M sorozat szíve. A motorok 95 és 135 lóerő közötti teljesítményt nyújtanak, és a díjnyertes All-in-One (minden egyben) rendszernek köszönhetően megfelelnek a szigorú Stage V kibocsátási előírásoknak.

Mivel a traktor és a motor ugyanattól a gyártótól származik, biztos lehet benne, hogy mindkettő termékminősége ugyanolyan magas szintű. Tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ezért kompatibilitásuk és hatékonyságuk felülmúlhatatlan.

Az MF 5700 M sorozatú traktorok motorjait mind hosszú dugattyú lökethosszal tervezték, hogy széles fordulatszám-tartományban nagy nyomatékot biztosítsanak. Az MF 5700 M sorozatú traktorok már alacsony, mindössze 1500 fordulat/perc motorfordulatszámon elérik a maximális nyomatékot. Ez nemcsak az üzemanyag-fogyasztást, hanem a zajszintet és a kopást is csökkenti, ami alacsonyabb üzemeltetési költségeket és kellemesebb vezetési élményt eredményez.

Termékvideó

bottom of page