top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF 5S széria

A tejtermelő gazdaságok számára elsőszámú választás a széria csakúgy, mint az univerzális felhasználást kereső gazdálkodók részére. A traktorok megbízható és praktikusan használható erőgépek új korszakát nyitják meg. Kategóriájukban a legjobb kilátást garantálják, a lejtős motorháztetőjüknek, illetve a hatalmas üvegfelületű fülkéjüknek köszönhetően. Az univerzális szegmensben fontos a szűk fordulókőr, illetve a praktikus funkciók is. Az MF 5S továbbá homlokrakodós traktorként is kiválóan használható. Az univerzális felhasználást erősíti, hogy kategóriájában kiemelkedő a terhelhetősége, hosszú a tengelytávja, erőteljes motorokkal van szerelve, illetve a technológiája is támogatja a szántóföldi és a közúti felhasználást egyaránt.


A S hatás névre keresztelt ráncfelvarrással számos újítás került a 8700-as szériába, mint például vadonatúj Datatronic 5 érintőképernyős monitor, új Auto-Guide automata kormányzási rendszerek, LED lámpaszettek vagy új gumiabroncsméretek. A technikai és a külsőben végrehajtott újítások mellett számos biztonsági megoldást is továbbfejlesztettek a gyár mérnökei.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

Az AGCO Power 4,4 literes, 4 hengeres motorok a legmodernebb Stage 5 füstgázkezelő rendszert alkalmazzák, rendkívül egyszerű (All-in-One), minden az egyben műszaki megoldással. A rendszer belsejében megtalálható három fontos egység: DOC katalizátor+ koromszűrő +SCR. Minden típusra jellemző, hogy az átlagosnál kevesebb a káros anyag kibocsátás és alacsonyabb az üzemanyag-, valamint AdBlue® felhasználás, mialatt a traktorok magasabb teljesítményre képesek, mint az előd széria gépei.  A felhasznált technológiák nem csak a gépek hatékonyabb és gazdaságosabb üzemeltetésében segítenek, hanem jelentősen csökkentik a környezetbe jutó káros anyagok mennyiségét. A szuper-ECO sebességváltó hatalmas előny, főleg közúti közlekedés során, ugyanis a traktor végsebességét alacsonyabb motorfordulatszám mellett érhetjük el. A hatékonyabb üzemeltetést az ECO fordulatszámmal ellátott kardántengely is biztosítja.  Láthatjuk, hogy a traktorban a motor nem csak erőteljes, de rendkívül hatékony és takarékos is.

Termékvideó

bottom of page