top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF 8700 S széria

Az MF 8700 S erőgépei az intelligens EPM motorvezérlési rendszernek köszönhetően akár 405 LE teljesítményre is képesek. Az új csúcsmodell MF 8740 S maximális, állandóan rendelkezésre álló teljesítménye 400 lóerő. Ezzel pedig kategóriájának egyik legmeggyőzőbb modellje, amely tökéletes teljesítmény/tömeg aránnyal és fordulékonysággal is rendelkezik egyben. Az erőgépek meghajtásáról a már jól bevált Tier 4 Final károsanyag-kibocsátási normákat teljesítő AGCO POWER motorok gondoskodnak.

A S hatás névre keresztelt ráncfelvarrással számos újítás került a 8700-as szériába, mint például vadonatúj Datatronic 5 érintőképernyős monitor, új Auto-Guide automata kormányzási rendszerek, LED lámpaszettek vagy új gumiabroncsméretek. A technikai és a külsőben végrehajtott újítások mellett számos biztonsági megoldást is továbbfejlesztettek a gyár mérnökei.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

Az MF 8700 S erőgépek a legmodernebb, harmadik generációs, hengerenkénti négyszelepes,  Common Rail befecskendezőrendszerrel ellátott AGCO POWER erőforrásokat kapták. A motorok teljesítik a Tier 4 Final károsanyag-kibocsátási előírásokat. A két turbónak és az intercoolernek köszönhetően pedig állandó teljesítményen képesek dolgozni.

Az új teljesítmény-vezérlő rendszernek (EPM) köszönhetően akár 30 LE extra teljesítmény leadására is képes az erőforrás.

A elektronikus motorvezérlési rendszer (EEM) elvégzi a folyamatos finom beállításokat az üzemanyag-befecskendezésben annak érdekében, hogy az emissziós értékek csökkenjenek, a teljesítmény optimális legyen és üzemanyagot takarítsunk meg. Ezen túl az EEM különböző további vezérlési funkciókat is végez, beleértve a motorfordulatszám szabályozását.

Az EEM segítségével a pontos motorfordulatszám gyorsan és egyszerűen aktiválható, így a termelékenység növekszik, a munka minősége megnő, összességében pedig a napi munka könnyebbé válik.

A nagy felületű légszűrő biztosítja az oxigéndús levegő áramlását a motorhoz, ami nagy mértékű teljesítmény növekedést és üzemanyag megtakarítást eredményez.

Az MF 8700 S széria minden motorja hidrotőkével rendelkezik, ami által feleslegessé válik a szelephézag utólagos beállítása. Ezzel a felhasználó időt és pénzt takarít meg, amit más feladatokra fordíthat.

Termékvideó

bottom of page