top of page
Agro-Roll-96 Kft. [Debrecen] - Mezőgazdasági erőgép (traktor - Massey Ferguson, Belarus MTZ, kombájn), mezőgazdasági munkagép (bálázó, körbálázó, eke, vetőgép, permetező, kultivátor, műtrágyaszóró, tárcsa), mezőgazdasági alkatrész,  mezőgazdasági traktor szerviz, kombájn szerviz, mezőgazdasági munkagép szerviz. Mezőgazdasági szerviz. Mezőgazdasági pótkocsi, homlokrakodó. Massey Ferguson szerviz. Belarus MTZ szerviz. Lemken.

MF 8S széria

Egy egyedülálló erőgép a piacon! Az MF 8S új mércét állít fel a technológia és a teljesítmény terén. Az egész szériát úgy építették meg, hogy újragondol jópár műszaki megoldást és aktualizálja azokat a modern kor kihívásaira. Ami viszont nem változott az az erőteljes motorok, az egyszerűen használható és hatékony sebességváltók, a kimagasló teljesítményű hidraulikarendszer, illetve a kezelő maximális kényelme. Az MF 8S technológiában kimagasló kínálattal rendelkezik, mint például az MF Connect telemetria vagy az MF Task Doc adathordozási rendszer.


A S hatás névre keresztelt ráncfelvarrással számos újítás került a 8700-as szériába, mint például vadonatúj Datatronic 5 érintőképernyős monitor, új Auto-Guide automata kormányzási rendszerek, LED lámpaszettek vagy új gumiabroncsméretek. A technikai és a külsőben végrehajtott újítások mellett számos biztonsági megoldást is továbbfejlesztettek a gyár mérnökei.

ELÉRHETŐ MODELLEK

Jellemzők

Eddig a legintelligensebb és legfejlettebb motorunk. Az AGCO POWER 7.4 literes, hathengeres erőforrás kimagasló teljesítménnyel és szinte hihetetlenül alacsony fogyasztással.

Termékvideó

bottom of page